Inspirationsdagar för kommunal vattenplanering

Den 16-17 november 2021 bjuder LIFE IP Rich Waters in till inspirationsdagar för dig som jobbar med vattenfrågor. Målet är att med hjälp av projektets resultat bidra till en bättre vattenplanering på kommunal nivå.

Under två dagar får du möjlighet att lyssna till samtal och föreläsningar och träffa representanter från kommuner, länsstyrelser, vattenorganisationer och andra som ingår i LIFE IP Rich Waters. Tyngdpunkten ligger på erfarenheter och konkreta exempel från projektets olika teman.

Vi hoppas också att du passar på att knyta nya kontakter och vem vet – du kanske lämnar våra inspirationsdagar med idéer om ett nytt projekt eller ett nytt samarbete?

Konferensen äger rum på World Trade Center i Stockholm. Det kommer även att finnas möjlighet att följa konferensen digitalt.

Anmälan

Anmäl dig via länken nedan. Sista anmälningsdag är 21 oktober. Du kan anmäla dig till en eller båda dagarna. Observera att vi även behöver en anmälan för dig som vill delta digitalt.

Konferensen är kostnadsfri och vi bjuder på fika och lunch. Antalet platser är begränsat!

Kontakt

Jenny Enberg, projektledare på länsstyrelsen i Stockholm och temasamordnare för vattenplanering inom LIFE IP Rich Waters
E-post: jenny.enberg@lansstyrelsen.se

Rosita Ericsson, kommunikatör LIFE IP Rich Waters
E-post: rosita.ericsson@lansstyrelsen.se

Om Covid-19

Vi följer rådande restriktioner och rekommendationer när det gäller Covid-19. Konferensen kan därför komma att arrangeras vid ett senare tillfälle.

World Trade Centers interna åtgärder för hygien, städning, matsäkerhet och servering

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.