Grundläggande LOVA-utbildning

Mälarens vattenvårdsförbund, arrangerar inom ramen för LIFE IP Rich Waters, en grundläggande utbildning om LOVA-bidraget.

Under en timme kommer ni få information om LOVA-bidraget, kommande ansökningstillfällen samt exempel på genomförda ansökningar och projekt som fått finansiering. Ni kommer även att få möjlighet att ställa frågor och diskutera egna projektidéer tillsammans med andra.

Utbildningen ges av Linda Röjning och Elin Ångman från Mälarens vattenvårdsförbund. Medverkar från förbundet gör även Viktor Kärvinge, som har lång erfarenhet av att söka och genomföra LOVA-projekt.

Tillfället är öppen för alla, men riktar sig framförallt till kommuner i Norra Östersjöns vattendistrikt som vill söka LOVA-bidrag med deadline kring årsskiftet 2022/2023.

Anmälan

Du anmäler dig via e-post till Linda Röjning på Mälarens vattenvårdsförbund, linda.rojning@lansstyrelsen.se.

Datum

sep 30 2022
Expired!

Tid

10:00 - 11:00
Skype

Plats

Skype

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.