Digitalt samtal: Samverka mellan kommuner – praktiska lärdomar

Vi gästas av Gill Brodin, ledamot i Oxunda vattensamverkan och politiker i Sigtuna kommun till vardags, Jonas Riedel som är ordförande i både Oxunda och Edsvikens vattensamverkan samt politiker i Sollentuna kommun, och Towe Holmborn, vattensamordnare i Sollentuna kommun och samordnare för Oxunda och Edsvikens vattensamverkan. Vi pratar om hur de medverkande kommunerna samordnar sig – var börjar man? Hur gör man med finansiering och vilka utmaningar finns i samarbetet mellan flera olika kommuner?

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet här

Sista anmälningsdag är den 7 november.

Om våra digitala samtal kring vatteplanering

Under perioden juni till december 2021 testar LIFE IP Rich Waters att arrangera en serie webbinarier och digitala samtal om vattenplanering. Det är så mycket bra som händer och det finns så många lärdomar att dela mellan oss på länsstyrelser och kommuner. Vi vill gärna sprida goda exempel från kommunal och regional vattenplanering, säger projektledare Jenny Enberg, Länsstyrelsen i Stockholm.

Webbinarierna är cirka en timme långa. Vi bjuder in gäster som berättar om hur de arbetar med olika aspekter av vattenplanering och vi diskuterar lärdomar (och fallgropar) som vi lärt oss på vägen. Deltagare får ställa frågor och så klart dela sina erfarenheter också. Våra möten spelas inte in och de är kostnadsfria. Om ni är många som deltar och upplägget fungerar bra, fortsätter vi under våren 2022 också. Kom gärna med förslag på teman! Anmäl dig gärna redan nu så att vi ser vilka yrkesgrupper som kommer. På så vis kan vi anpassa samtalet efter er. Varmt välkomna!

Fler webbinarier i serien:

Datum

nov 11 2021

Tid

12:00 - 13:00

Plats

Online

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.