Utlysning: Från forskning till tillämpning för ett hållbart samhälle

En kommande utlysning från Formas för projekt som omsätter forskningresultat, kunskap och beprövad erfarenhet i en lösning som kan implementeras och bidra till ett hållbart samhälle. Lösningen kan vara kommersiell eller icke-kommersiell. Projekten ska också ligga inom ett eller flera av de teman och perspektiv som lyfts fram i de nationella forskningsprogrammen; Hållbart samhällsbyggande, Livsmedel, Klimat samt det kommande Hav och vatten.

Finansiering kan sökas för projekt på 1-2 år (12-24 månader) med ett maximalt belopp på 2 miljoner kronor per 12-månadersperiod, dvs. totalt max 4 miljoner kronor. Ingen medfinansiering krävs i projekten, men företag och andra organisationer som bedriver ekonomisk verksamhet och som vill söka bidrag från Formas omfattas av EU:s regler för statligt stöd. Formas har avsatt 80 miljoner kronor för utlysningen för åren 2021 till 2022.

Läs mer om utlysningen på Formas webbplats

Taggar:

Datum

apr 08 2021 - maj 27 2021
Expired!

Tid

08:00 - 14:00
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.