Digitalt samtal: Dagvatten – en fråga för alla?

Flyer med blå bakgrund och porträttbilder på en man och på en kvinna.

Vi får digitalt besök av Andreas Jacobs från Täby kommun och pratar om hur de arbetar med dagvattenfrågorna och om att bygga kunskap bland kollegor i kommunen.

Dag och tid

8 september 12:00 – 13:00

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet här

Sista anmälningsdag är den 5 september.

Om våra digitala samtal kring vatteplanering

Under perioden juni till december 2021 testar LIFE IP Rich Waters att arrangera en serie webbinarier och digitala samtal om vattenplanering. Det är så mycket bra som händer och det finns så många lärdomar att dela mellan oss på länsstyrelser och kommuner. Vi vill gärna sprida goda exempel från kommunal och regional vattenplanering, säger projektledare Jenny Enberg, Länsstyrelsen i Stockholm.

Webbinarierna är cirka en timme långa. Vi bjuder in gäster som berättar om hur de arbetar med olika aspekter av vattenplanering och vi diskuterar lärdomar (och fallgropar) som vi lärt oss på vägen. Deltagare får ställa frågor och så klart dela sina erfarenheter också. Våra möten spelas inte in och de är kostnadsfria. Om ni är många som deltar och upplägget fungerar bra, fortsätter vi under våren 2022 också. Kom gärna med förslag på teman! Anmäl dig gärna redan nu så att vi ser vilka yrkesgrupper som kommer. På så vis kan vi anpassa samtalet efter er. Varmt välkomna!

Fler webbinarier i serien:

Datum

sep 08 2021
Expired!

Tid

00:00 - 00:00

Plats

Online