Digitalt samtal: Hur fick vi politiskt stöd för vårt vattenarbete?

Porträtt av två kvinnor och en man med text som beskriver sebbinariets tema och talare.

Under perioden juni till december 2021 håller LIFE IP Rich Waters webbinarier och digitala samtal om vattenplanering. Serien startar den 16 juni med tema Hur fick vi politiskt stöd för vårt vattenarbete? Jenny Herbertsson, projektledare på Katrineholms kommun och Johan Axnér, vattenstrateg på Enköpings kommun berättar om hur de arbetar och hur de fått utrymme för vattenfrågor på den politiska dagordningen.

Anmälan

Anmälan är stängd

Om våra digitala samtal kring vattenplanering

Under perioden juni till december 2021 testar LIFE IP Rich Waters att arrangera en serie webbinarier och digitala samtal om vattenplanering. Det är så mycket bra som händer och det finns så många lärdomar att dela mellan oss på länsstyrelser och kommuner. Vi vill gärna sprida goda exempel från kommunal och regional vattenplanering, säger projektledare Jenny Enberg, Länsstyrelsen i Stockholm.

Webbinarierna är cirka en timme långa. Vi bjuder in gäster som berättar om hur de arbetar med olika aspekter av vattenplanering och vi diskuterar lärdomar (och fallgropar) som vi lärt oss på vägen. Deltagare får ställa frågor och så klart dela sina erfarenheter också. Våra möten spelas inte in och de är kostnadsfria. Om ni är många som deltar och upplägget fungerar bra, fortsätter vi under våren 2022 också. Kom gärna med förslag på teman! Anmäl dig gärna redan nu så att vi ser vilka yrkesgrupper som kommer. På så vis kan vi anpassa samtalet efter er. Varmt välkomna!

Fler webbinarier i serien:

Datum

jun 16 2021
Expired!

Tid

12:00 - 13:00

Plats

Online