Webbinarium: Sammanhållen vattenplanering på en kommun

Jenny Enberg, projektledare för vattenplanering i LIFE IP Rich Waters, berättar om den handbok för strategisk kommunal vattenplanering som tagits fram i projektet. Handboken, som utgår från kommunala erfarenheter, ger exempel på en metod för att effektivisera vattenarbetet och främja en mer sammanhållen planering för att bland annat stärka ansvarsfördelningen kring vattenfrågorna.

– Handboken är tänkt som ett verktyg som kommunen kan använda för att strukturera sitt vattenarbete. Handboken kan också användas som stöd i framtagandet av en vattenplan så den har flera användningsområden, säger Jenny Enberg, som är projektledare för vattenplanering i LIFE IP Rich Waters och huvudförfattare till handboken.

Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor om metoden. Vi går också igenom en sammanställning av kommunala vattendokument som tagits fram under 2020.

Läs mer om handboken och stödet till kommunal vattenplanering på www.vattenplanering.se.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig främst till dig som arbetar med vattenfrågor på kommun, länsstyrelse eller vattenvårdsorganisation men alla intresserade är välkomna!

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet här. Sista dag för anmälan är den 2 maj 2022.

Mötet sker i Skype. Länk mejlas ut när vi har stängt anmälan.

Datum

maj 03 2022
Expired!

Tid

12:00 - 13:00
Skype

Plats

Skype

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.