Nätverk för projektutveckling: Vad händer efter att man fått projektpengar?

Mälarens vattenvårdsförbund och LIFE IP Rich Waters projektutvecklingsnätverk bjuder in till en träff där genomförande av projekt står i fokus.

Under detta digitala lunchsamtal diskuterar vi vad som händer när man fått projektpengar och hur man genomför ett vattenvårdsprojekt på ett bra sätt. Vi kommer att diskutera hur man lägger upp rapporteringen av ett projekt, vilken den största utmaningen är med att jobba i projektform och få ta del av nyttiga lärdomar.

Med oss har vi bland annat Jenny Jochnick från Nyköpingsåarnas vattenvårdsförbund som har erfarenhet av att arbeta med projekt som fått stöd via LOVA, LONA och Miljöinvesteringsstödet.

Anmälan

Webbinariet är öppet för alla som är intresserade av att lära sig mer om projektutveckling. Anmälan skickas till linda.rojning@lansstyrelsen.se.

Datum

sep 22 2022

Tid

12:00 - 12:55
Skype

Plats

Skype

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.