Lansering av nätverk för projektutveckling

Är du nyfiken på att lära dig om var du kan hitta pengar för åtgärder? Vill du hitta nya samarbeten och skapa förändring tillsammans med andra? Då önskar vi dig välkommen till ett lunch-webbinarium för ett nytt nätverk om projektutveckling.

Mälarens vattenvårdsförbund och LIFE IP Rich Waters lanserar ett nätverk för att stötta kommuner och andra aktörer som vill göra konkreta åtgärder för bättre vatten. Syftet med nätverket är att skapa kontakter, ge stöd till projektutveckling och ansökningar. På webbinariet presentar vi upplägg för nätverket, kommande aktiviteter samt välkomnar era idéer på vad ni vill ska ingå.

Målgrupp

Alla är välkomna, men passar främst dig som är intresserad av att skapa nya samarbeten och projekt.  

Anmälan

Anmäl dig här. Sista anmälningsdag är den 10 maj. Länk till mötet skickas ut via e-post.

Välkomna!

Har du några frågor kontakta Linda.Röjning@lansstyrelsen.se på Mälarens vattenvårdsförbund eller Kristina.G.Johansson@lansstyrelsen.se på LIFE IP Rich Waters.

Datum

maj 12 2022
Expired!

Tid

12:00 - 12:45
Skype

Plats

Skype

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.