Informationsmöte om projektutveckling inom LIFE

Projektet Mälaren – en sjö för miljoner och LIFE IP Rich Waters bjuder in till ett digitalt informationsmöte om årets LIFE-utlysning. Mötet riktar sig till dig som vill veta mer om innehållet i LIFE-programmet och hur man ansöker. Utgångspunkten är utlysningen 2021, och vi går igenom de nya regler som tillkännagavs i mitten av juli.

LIFE-utlysningen presenteras av Feima AB och Mälarens Vattenvårdsförbund. Därefter finns en möjlighet att diskutera konkreta projektidéer. Vid anmälan, ange gärna om du är intresserad av tema konnektivitet eller tema miljögifter.

Kommuner inom Norra Östersjöns vattendistrikt som är intresserade av att ta fram en LIFE-ansökan kommer att kunna delta i flera workshops under oktober 2021. Vi siktar på att få in gemensamma ansökningar till LIFE under 2022!

Anmälan

Webbinariet är öppen för alla. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till Linda Röjning: linda.rojning@lansstyrelsen.se. Sista dag för anmälan är onsdagen den 25/8.

Datum

aug 27 2021
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Plats

Online
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.