Informationsmöte om LIFE-utlysning

Projektet Mälaren – en sjö för miljoner och LIFE IP Rich Waters bjuder in till ett digitalt informationsmöte om den kommande LIFE-utlysningen.

Webbinariet riktar sig till dig som vill veta mer om hur du ansöker till LIFE-programmet och hur du hanterar ett LIFE-projekt om du blir beviljad finansiering.

Först sker en presentation av LIFE-utlysningen, och därefter finns möjlighet att diskutera konkreta projektidéer i separata diskussionsrum. Vid anmälan ange gärna vilket temarum ni vill vara med i. Välj mellan:

  • vattenplanering
  • övergödning
  • internbelastning
  • fria vandringsvägar för fisk
  • miljögifter

Kommuner inom Norra Östersjöns vattendistrikt som är intresserade av att ta fram en LIFE-ansökan kommer att erbjudas att delta i stödjande workshops under hösten.

Om EU:s LIFE-program

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till vikarierande projektledare för Mälaren – en sjö för miljoner Linda Röjning: linda.rojning@lansstyrelsen.se

Datum

jun 18 2021
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Plats

Online

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.