Digitalt samtal: Hydromorfologi – ett hårt arbete

Om att hantera hårdgjorda ytor i urbana miljöer och hydromorfologi på kusten i arbetet för att skapa god vattenkvalitet. Vi får höra hur Stockholms stad tacklar dessa frågor. Vi gästas av Juha Salonsaari, enhetschef på miljöförvaltningen Stockholm stad, och Henrik Schreiber, utredare vatten på Tyréns.

Henrik Schreiber
Henrik Schreiber
Juha Salonsaari
Juha Salonsaari

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet här

Sista anmälningsdag är den 5 december.

Om våra digitala samtal kring vattenplanering

Under perioden juni till december 2021 testar LIFE IP Rich Waters att arrangera en serie webbinarier och digitala samtal om vattenplanering. Det är så mycket bra som händer och det finns så många lärdomar att dela mellan oss på länsstyrelser och kommuner. Vi vill gärna sprida goda exempel från kommunal och regional vattenplanering, säger projektledare Jenny Enberg, Länsstyrelsen i Stockholm.

Webbinarierna är cirka en timme långa. Vi bjuder in gäster som berättar om hur de arbetar med olika aspekter av vattenplanering och vi diskuterar lärdomar (och fallgropar) som vi lärt oss på vägen. Deltagare får ställa frågor och så klart dela sina erfarenheter också. Våra möten spelas inte in och de är kostnadsfria. Om ni är många som deltar och upplägget fungerar bra, fortsätter vi under våren 2022 också. Kom gärna med förslag på teman! Anmäl dig gärna redan nu så att vi ser vilka yrkesgrupper som kommer. På så vis kan vi anpassa samtalet efter er. Varmt välkomna!

Datum

dec 09 2021
Expired!

Tid

12:00 - 13:00

Plats

Online